2014-04-03

Tjänstefrukost 15 maj 2014

Plats: Gothia Science Park, Portalen, Insikten
Tid: 15 maj 2014, kl 07:30 - 08:30

Succén fortsätter
Skövdes tjänsteföretag vill nätverka och synas - det är utgångspunkten för Näringslivsforums tjänstefrukost. Under en innehållsrik timme får du inte bara gott om tid att prata med andra företagare. Vid varje tillfälle presenterar sig också tre tjänsteföretag utifrån både vad de kan och vad de behöver samarbeta kring.  På grund av det stora intresse både från företag och deltagare för tjänstefrukostarna så kommer vi att fortsättningsvis genomföra tre tjänstefrukostar/halvår. Denna gång har vi glädjen att välkomna:

Aptic: Susanne Bruce
Aptic AB är idag en av de ledande leverantörerna i Norden av systemlösningar för RMS – Receivable Management Services. Vi har idag kunder i produktion i Sverige, Norge, Danmark och Holland. Vår kundportfölj omfattar såväl privat som offentlig sektor och inkluderar inkassobolag, finansbolag med factoringverksamhet, faktura- och reskontraserviceföretag men också företag och myndigheter som hanterar egna fordringar. Gemensamt för dessa kunder är att de ställer höga krav avseende effektivitet och flexibilitet i sina system.

Svensson i Skövde: Håkan Svensson
Hos oss kan du köpa nya eller nybegagnade bilar. Vi erbjuder kunskap, erfarenhet, en konkurrenskraftig prisbild samt finansiering – allt för att du ska känna dig nöjd och trygg med ditt köp! Förutom den säkra och trygga MRF-garantin har du även mitt ord på att vi alltid gör vårt yttersta för att ditt bilköp hos oss kommer att motsvara dina förväntningar.

Arbetslivskoordinator Jägevall-Lundh: Ewa Jägevall/Kristina Lundh
Vi är konsulenter i rehabilitering och arbetslivsfrågor. Vi verkar främst inom rehabkoordinering, rehabomställning och utbildning i arbetsmiljöfrågor såsom systematisk arbetsmiljö SAM, ergonomi, stresshantering mm

 

Kostnad

Gratis, vi bjuder på frukost as usual!